Ansökan är öppen!

Om utbildningen

Osteopater är högutbildade experter på det muskuloskelletala systemet. En osteopatisk utbildning hos Osteopatakadmin pågår under 4 år. Vi utbildar osteopater i Sverige för svenska förutsättningar.

Fördelar med Osteopatakademien

Vi strävar efter att skapa en lärandemiljö som underlättar din personliga och professionella utveckling på ett sätt som passar just dina behov och din livsstil.

Genom att erbjuda en flexibel studieplan möjliggör vi för dig att följa din passion för osteopati samtidigt som du hanterar andra ansvarsområden och engagemang. Kursen är därför särskilt anpassad för dig som söker flexibilitet i sina studier och behöver möjligheten att balansera utbildningen med andra åtaganden i det dagliga livet.

Vad kostar det?

Därför är vi billigare än andra skolor och varför det är bra för dig som student:

  1. Oberoende: Vi är inte bundna till andra skolors regler eller kostnadsstrukturer. Det ger oss friheten att erbjuda dig det bästa värdet för din utbildning.

  2. Flexibilitet: Istället för att äga en fast kurslokal hyr vi bara när vi behöver den. Det håller våra kostnader nere, vilket betyder lägre avgifter för dig.

  3. Erfarenhet: Vårt team har lång erfarenhet av att driva skolor. Vi vet hur man ger dig en högkvalitativ utbildning utan att överdriva kostnaderna.

  4. Transparenta kostnader: Vi tar 5995 kr per månad under din studietid, totalt 46 månader. Inga dolda avgifter eller överraskningar. Om du föredrar det kan du också betala hela summan på en gång per år.

Vi strävar efter att göra högkvalitativ utbildning tillgänglig för alla studenter genom att erbjuda rimliga priser och flexibla betalningsalternativ. Välkommen till en utbildning som är både prisvärd och högkvalitativ!”

Studera på västkusten

Osteopatakademiens hjärta finns på Tjörn: den svenska västkustens pärla. Denna idylliska ö bär på en atmosfär av lugn och kreativitet, perfekt för den som söker en inspirerande studiemiljö. Under en kurs hos oss är det här vi en gång i månaden gemensamt träffas för att fördjupa oss inom osteopatin. Hit kan du komma och låta dig inspireras av engagerade lärare och en studentgemenskap som delar passionen för osteopati.

Kort om vår kursplan

HT 2024

Kursen pågår 3 dagar i månaden, fredag till söndag, med obligatorisk närvaro på Västkusten. Utöver kursen under helgtid tillkommer studietimmar under resterande del av månaden. Dessa timmar måste läggas för att kunna praktisera samt för att få ta del av handledningar.

Gör din
ansökan idag!

Platser kvar

5/25

* Sista ansökningsdag 15 augusti 2024